Bellen? +31-174 75 03 61 (10-15PM)

Retourtermijn van 30 dagen

Binnen 1-2 dagen verstuurd!

Your cart

Your cart is empty

Wil jij een abaya kopen? In de grote steden zoals Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam vind je verschillende winkeltjes waar je deze kan kopen! Geen winkel in de buurt? wij bieden online verschillende leuke Abaya aan die je vaak de volgende dag al in huis hebt! Bestel je Abaya online bij Islamitischekleding.nl! Sinds 2007 de vertrouwde webshop met het grootste aanbod islamitische kleding. Inmiddels een score van 9.3 uit 3500 reviews.

Wat is een abaya?

Wat is precies een Abaya? De Abaya is een gewaad-achtige, simpele, losse jurk voor de vrouw en komt oorspronkelijk uit de Arabische landen. De abaya bedekt het hele lichaam behalve de handen, voeten en het gezicht en zit zo los mogelijk om de Islamitische voorschriften te handhaven. Er zijn verschillende soorten te verkrijgbaar van zeer eenvoudige, die bedoeld zijn om buiten te dragen, maar ook zeer sierlijke en meer richting een slim-fit model die bedoeld zijn wanneer vrouwen onderling zijn. Een abaya is er voor de vrouw die zich simpel maar elegant wilt bedekken. Er zijn veel verschillende soorten abaya’s, je hebt ze met ritsen, zonder ritsen, met wijde mouwen of juist mouwtjes met elastiek. Je abaya kan in een effe kleur zijn of met printjes en strikjes en touwtjes en van alles en nog wat. Ga je voor de klassieke abaya of juist een luxueuze abaya?

Why is an Abaya useful?

MINDER TIJD AAN MATCHEN

De abaya vervult de functie van een overjas en is hiermee feitelijk een complete outfit. Je hoeft jezelf niet te vermoeien met het vinden van een set kleding.

OVERSIZED

Een Abaya is een kledingstuk dat van top tot teen de juiste bedekking beidt. Het is altijd een oversized fashion item wat niet strak om het lichaam zit.

MAKKELIJK MATCHBAAR

Dragen van een Abaya biedt de mogelijk snel een match te maken door keuze van een bijpassende hijab/khimar en een jas/tasje met schoenen. Een life saver.

Welke Abaya past bij mij?

Op zoek naar de perfecte abaya die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en maat? Bezoek dan onze winkel waar je terecht kunt voor een zeer uitgebreide collectie en een uitstekende service! Met plezier beantwoorden zij al uw vragen over abaya's en helpen ze u bij het vinden van uw ideale match. Of u nu een zakenreis plant naar het Midden-Oosten - denk aan Saudi-Arabië, de Emiraten, Qatar, Oman, Dubai, en verder - en advies nodig heeft over de geschikte kleding voor vrouwen in deze regio's, wij zijn uw betrouwbare gids. Al enkele jaren worden westerlingen die zich op dergelijke reizen voorbereiden door het visumbureau in Den Haag naar ons doorverwezen. Bij ons bent u verzekerd van professioneel advies dat specifiek is afgestemd op uw behoeften en de gelegenheid. Welkom bij dé expert voor al uw kledingadvies voor het Midden-Oosten!

Questions?

We’re here for you Monday - Friday 10am - 15pm CET