Wie zijn wij?

Waar staan wij voor?

Kerim

Ik ben Karim en verantwoordelijk voor het beheer van de webshop, processen en sourcing. Het is belangrijk dat u prettig kunt surfen op onze website. Mijn doel is om een organisatie te realiseren die zich richt op iedereen die van Modest Fashion houdt. Een webshop met een ruim assortiment aan kleding, accessoires en een uitstekende service. Mijn focus ligt vooral op de herencollectie. Ik zoek graag islamitische kleding gericht op heren en kinderen. Kleding van goede kwaliteit, fijne stoffen, maar vooral prettig om te dragen. Kleding die ik zelf zou willen dragen.

Umm Sarah

Ik ben Umm Sarah (Safae) en de kracht achter de ontwerpen van de damescollectie. Op mijn 19e heb ik er bewust voor gekozen om de hijab te dragen. Hierdoor ontstond bij mij behoefte aan islamitische bescheiden kleding (Modest Fashion). Met mijn achtergrond in modeontwerp kwam ik al snel tot de conclusie dat het aanbod van Modest Fashion in West-Europa zeer beperkt was. We waren afhankelijk van de ontwerpen uit het Midden-Oosten die pasten bij de behoeften/trends/cultuur van ons hier in West-Europa. Naast de ontwerpen komen de maten van de kleding uit het Midden-Oosten niet overeen met de gemiddelde Europeaan. In het westen zijn we gemiddeld langer. Met mijn modeachtergrond voelde ik de uitdaging om aan deze behoefte te voldoen. Begin 2007 ben ik begonnen met het ontwerpen en naaien van specifieke kledingstukken op bestelling. Dit resulteerde eind 2007 in de oprichting van de webshop islamickleding.nl. Het doel was en is om voor iedereen unieke islamitische kleding van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit bleek al snel een succes. Ik heb door de jaren heen veel geleerd van mijn klanten als het gaat om stijlen en gewenste maten. Met deze kennis heb ik in het jaar 2011 het merk Ummsarah Wear™ (nu UsW Modest Fashion) opgericht. UsW Modest Fashion™ bieden wij voornamelijk aan via onze eigen webshop islamickleding.nl.UsW Modest Fashion kenmerkt zich door unieke designs en maten die passen bij de moslimvrouw in West-Europa. Ummsarah Wear™ is het eerste modelabel in Nederland gericht op moslims. Vandaag de dag zijn we een gevestigd Modest Fashion bedrijf met zo'n 4 collecties per jaar en kleding voor het hele gezin. Mijn droom is om volledig te voorzien in de kledingbehoefte van de moslim. Jong en oud, dames en heren en afkomst. Mijn passie is om dicht bij het geloof te blijven en te genieten van de kleding die ik draag. Ik probeer elke collectie zo divers mogelijk te maken zodat er voor ieder wat wils is. Beleef jij dit avontuur ook? Blijf kijken!

We genieten van het voorbereiden en samenstellen van de bestellingen en het contact met mijn klanten. Ik doe dit met heel veel liefde. Deze liefde spreek ik uit bij het inpakken van de bestellingen. Elke bestelling, klein of groot, zou als een geschenk aan mijn lieve klanten moeten aankomen. Pas als je als klant een glimlach op je gezicht krijgt bij het openen van je bestelling, heb ik mijn doel bereikt.