VERZENDKOSTEN

VERZENDKOSTEN

-NEDERLAND:

Verzendkosten binnen Nederland €2,95 .

-BELGIË, -DUITSLAND EN LUXEMBURG:

Verzendkosten naar België en Duitsland zijn €4,95.

 UNITED STATES OF AMERICA*:

Verzendkosten €9,95 voor bestellingen met een waarde meer dan €75,- ($80). Als de waarde lager is dan € 75, dan zijn de verzendkosten €19,95.

FRANKRIJK:

Verzendkosten naar Frankrijk €5,95

DENEMARKEN, OOSTENRIJK, PORTUGAL, SPANJE, ITALIË, ZWISTERLAND, POLEN:

de verzendkosten bedragen € 9,95. uw pakket wordt na verwerking binnen 5 werkdagen bezorgd.

engeland*, finland, ierland, norway*, sweden*:

de verzendkosten bedragen € 14,95. uw pakket wordt na verwerking binnen 5 werkdagen bezorgd.

REST OF THE WORLD*:

de verzendkosten bedragen € 19,95. uw pakket wordt na verwerking binnen 7 tot 15 dagen bezorgd. of selecteer dhl express waardoor het pakket binnen 2 tot 7 dagen wordt bezorgd. de kosten voor dhl express bedragen €29,95.
* Invoerrechten/belastingen
In het geval u uit een land buiten de Europese Unie besteld, dient u bij ontvangst rekening te houden met locale invoerrechten en belastingen. De hoogte hiervan verschilt per land, u dient zelf na te gaan wat dit mogelijk bedraagt.
Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op

FAQs

Wij versturen alle bestellingen binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen.

Ja, wij zijn sinds 2015 aangesloten bij de onafhankelijke organisatie “Webshop Keurmerk”.

Ja, je kunt bij ons met I-Deal, Paypal, SofortBanking etc. betalen. Ook is het mogelijk het bedrag middels een bankoverschrijving te voldoen.

Ja, wij staan klaar om je van de juiste maatadvies te voorzien. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 174 75 03 61 van maandag t/m vrijdag van 10hr tot 15hr. En nee! wij zijn in de avond en het weekend niet telefonisch bereikbaar :).

Ja, je mag de bestelde producten of een deel zonder reden retour sturen. Dit moet je wel binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling doen. Je hebt dus genoeg tijd om de producten te zien.

Nee, de retourkosten zijn voor jouw rekening. Je kunt wel bij ons een retourlabel aanvragen die jezelf dient af te rekenen.

Nee, het is op dit moment niet mogelijk achteraf te betalen.

Mocht je willen weten of jouw retourpakket bij ons is aangekomen, dan kun je dit met het track en trace nummer die je ontvangen hebt bij het postkantoor zelf nagaan.

Na ontvangst van jouw retourpakket, storten wij binnen 14 dagen het geld weer terug op de rekening waarvan de betaling is gedaan. Is de 14 dagen termijn verstreken? neem dan contact met ons op.