Umm Sarah Wear Size chart

Ummsarah's sizechart

Toelichting op Umm Sarah Wear maattabel

XS – Short and Sassy

Jij bent een vrouw met een fijn figuur en je bent iets korter dan gemiddeld. Jouw Europese maat in westerse kleding is vaak maat 34 en soms pas je ook een maat 36. Je borstomvang is gemiddeld of klein ( Cup A-B). Je bent ongeveer 1.58m tot max 1.63m. Je vind het fijn als je abaya net de grond raakt.

 

S – Slim and Tall

Jij bent een vrouw die soms opvalt vanwege jouw lengte, je bent lang en normaal van postuur. Jij vindt niet makkelijk lange kleding die jouw qua lengte past. Umm Sarah “eert” jouw en heeft een speciale maat voor je ontwikkelt. Je bent niet tenger maar ook niet vol. Jouw Europese kledingmaat is normaal een maat 36. Jouw borstomvang is gemiddeld of klein (Cup A tot een kleine C). Je bent ongeveer 1.75m tot max 1.79m. Je vind het fijn als je abaya tot op de grond komt met jouw lengte.

 

M – Medium and Moyenne

Jij bent een vrouw met een gemiddeld postuur en een gemiddelde lengte. Jouw Europese kledingmaat is 38 (soms 40) en jouw ondermaat is hetzelfde of kan maat 40 of 42 zijn. Jouw borstomvang is gemiddeld. (Cup B/C) Je bent ongeveer 1.70m tot max 1.74m. Je vind het fijn als de abaya tot op de grond komt.

 

L – Curvy and Classy

Jij bent een vrouw die iets voller en korter is dan gemiddeld. Jouw Europese maat is 40 of 42. Jouw borstomvang is iets groter dan gemiddeld je draagt minimaal Cup C.  Je bent ongeveer 1.64m tot max 1.68m. Je vind het fijn als je niet voller lijkt in een Abaya en dat de Abaya tot op de grond komt.

 

XL – Full and Tall

Jij bent een vrouw met een groter postuur dan gemiddeld. Je bent lang en vol. Jouw Europese maat is maat 42/44. Jij vindt niet makkelijk iets voor jouw lengte en wil graag dat de mouwen ook lang genoeg zijn. Je hebt een normaal tot grote borstomvang ( Cup C/D/E) Jouw lengte is tussen de 1.75m tot 1.79m en wil graag dat je kleding tot op de grond komt.

 

XXL – Full and Tall+

Jij bent een vrouw met een groter postuur dan gemiddeld. Je bent lang en vol. Jouw Europese maat is maat 44/46.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en.