Retourneren

RETOURNEREN

Bent u onverwachts niet tevreden met een product, dan kunt u dit aan ons retour sturen. Wilt u een andere maat? Wij bieden GEEN ruilservice. U kunt het product retour sturen en een nieuwe bestelling plaatsen. Neem de volgende voorwaarden in acht.
  • Binnen 30 dagen;
  • Voor het retourneren dient u gebruik te maken van het retourformulier.
  • Retour gestuurde producten dienen ongedragen, in originele verpakking met eventuele prijskaartje en in goede staat te zijn (geen kattenharen etc.);
  • U dient zorg te dragen voor een behoorlijk retourpakket (retourpakketten in een boodschappentas/vuilniszak/transparante zakjes etc. worden niet geaccepteerd!)
  • u kunt middels de volgende link een retourlabel aanmaken, deze dient u zelf af te rekenen. link naar retourportaal.
  • Uw aankoopbedrag ontvangt u binnen 14 dagen nadat wij jouw pakket in ontvangst hebben genomen.

Retouradres

UsW Modest Fashion 
's Gravenzandseweg 41 
2291 PE Wateringen 
Nederland

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op

FAQs

Wij versturen alle bestellingen binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen.

Ja, wij zijn sinds 2015 aangesloten bij de onafhankelijke organisatie “Webshop Keurmerk”.

Ja, je kunt bij ons met I-Deal, Paypal, SofortBanking etc. betalen. Ook is het mogelijk het bedrag middels een bankoverschrijving te voldoen.

Ja, wij staan klaar om je van de juiste maatadvies te voorzien. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 174 75 03 61 van maandag t/m vrijdag van 10hr tot 15hr. En nee! wij zijn in de avond en het weekend niet telefonisch bereikbaar :).

Ja, je mag de bestelde producten of een deel zonder reden retour sturen. Dit moet je wel binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling doen. Je hebt dus genoeg tijd om de producten te zien.

Nee, de retourkosten zijn voor jouw rekening. Je kunt wel bij ons een retourlabel aanvragen die jezelf dient af te rekenen.

Nee, het is op dit moment niet mogelijk achteraf te betalen.

Mocht je willen weten of jouw retourpakket bij ons is aangekomen, dan kun je dit met het track en trace nummer die je ontvangen hebt bij het postkantoor zelf nagaan.

Na ontvangst van jouw retourpakket, storten wij binnen 14 dagen het geld weer terug op de rekening waarvan de betaling is gedaan. Is de 14 dagen termijn verstreken? neem dan contact met ons op.