OOTD Blog

#OOTD Whats that?

Zoals sommige van jullie wellicht al hebben meegekregen hebben wij een nieuwe maandelijkse winactie.

Wij willen onze klanten stimuleren om hun Outfit Of The Day ( OOTD) met ons te delen, waardoor je het gehele aankoopbedrag van die outfit terug kunt krijgen! Dus als jouw foto eruit springt, heb je gratis bij ons geshopt! Hoe cool is dat?!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw gezicht niet zichtbaar is. Als je mee wil doen dan moet je met een aantal dingen rekening houden;

Zorg voor een mooie foto; een foto van de zijkant waarop niet zichtbaar is wat je precies aan hebt zal niet veel kans maken om te winnen.
Zorg voor genoeg licht; een foto in het donker is helaas niet ootd waardig, voor een ultiem restultaat neem je de foto in het daglicht!
Je mag de foto met jouw smartphone maken of met een fotocamera, you are in control zolang de foto maar helder is.

Je mag zovaak meedoen als je wilt! Nog beter zelfs, hoe vaker je meedoet hoe groter de kans is dat je het aankoopbedrag terug krijgt. Als je meedoet geef je ons toestemming om de foto te gebruiken en te laten zien. Wil je dit anoniem tonen dan kun je dit gewoon aangeven, wij houden hier dan rekening mee.

Je kunt jouw foto bij ons laten opvallen door op social media ons te taggen in #OOTDUSW (@ummsarahwear of @islamitischekledingnl) of uploaden via www.islamitischekleding.nl/contact , daar vind je de optie om de foto toe te voegen en mee te doen om kans te maken op de maandelijkse prijs.

Wees vooral creatief en laat ons, en iedereen, zien wat je allemaal kunt doen terwijl je je toch netjes bedekt!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en.