Meet the crew

Abu Sarah:

Ik ben Abu Sarah (Karim) en op de achtergrond actief sinds 2007. Ik zorg ervoor dat de administratieve en webshopprocessen goed verlopen. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de website uitstekend werkt en gebruiksvriendelijk functioneert. Belangrijk vind ik dat jij als klant makkelijk door onze webshop kunt surfen en tevreden bent over onze service.

Mijn droom is een onderneming neer te zetten gericht op iedereen die van bescheiden (bedekkende) Islamitische kleding houdt. Een webshop met een groot assortiment aan kleding, accessoires en een uitstekende service voor het hele gezin. Mijn focus ligt vooral op de herencollectie. Ik haal plezier uit het zoeken naar islamitische kleding gericht op de heren en jongens. Kleding die van een goede kwaliteit is, fijne stoffen maar voornamelijk fijn draagt. Kleding die ik zelf ook graag zou dragen.


Umm Sarah:

Ik ben Umm Sarah (Safae) en de kracht achter de ontwerpen van de damescollectie. Op mijn 19de heb ik bewust de keuze gemaakt de hijaab te dragen. Hierdoor ontstond bij mij de behoefte naar islamitische bescheiden kleding. Met mijn achtergrond Modevormgeving kwam ik er al snel achter dat het aanbod zeer beperkt was in West Europa. Wij waren afhankelijk van de ontwerpen uit het Midden-Oosten die niet voldoen in de behoeften in West-Europa. Naast de ontwerpen sloten de maten van de kleding uit het Midden-Oosten niet aan op de gemiddeld persoon. Met mijn mode-achtergrond voelde ik de drang om deze behoefte te vervullen.

Begin 2007 ben ik zelf begonnen met het op bestelling ontwerpen en naaien van specifieke kledingstukken. Eind het jaar 2007 heeft dit geresulteerd in de oprichting van de webshop islamitischekleding.nl. Doel was en is nog steeds het aanbieden van kwalitatieve unieke islamitische kleding voor iedereen. Al snel bleek dit een succes. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd van mijn klanten als het gaat om stijlen en wenselijke maten. Met deze kennis heb ik het merk Ummsarah Wear ™ in het jaar 2011 opgezet. Met het merk hebben wij onze eigen atelier geopend in het buitenland waar alleen voor ons wordt genaaid. Ummsarah Wear ™ bieden wij hoofdzakelijk via onze eigen webshop islamitischekleding.nl en enkele verkooppunten in Europa. Ummsarah Wear kenmerkt zich door unieke eigen ontwerpen en een maattabel gericht op de moslima in West-Europa. Ummsarah Wear ™ is de eerste fashion label in Nederland gericht op de moslims.

Vandaag de dag zijn we een gevestigd Modest Fashion bedrijf met ongeveer 4 collecties per jaar en kleding voor het gehele gezin. Mijn droom is om volledig te voorzien in de kledingbehoefte van de moslim. Jong en oud, dames en heren en afkomst. Mijn passie is om dichtbij het geloof te blijven en plezier te  kunnen hebben in het kleden. Elke collectie  probeer ik zo divers mogelijk te doen zodat er voor ieder wat leuks tussen zit.

Ik geniet van het voorbereiden en samenstellen van de bestellingen en het contact met mijn klanten. Dit doe ik met veel liefde. Deze liefde uit ik in de wijze van verpakken van de bestellingen. Elke bestelling, klein of groot, moet als een cadeautje aankomen bij mijn lieve klanten. Pas als jij als klant bij het openen van je bestelling een glimlach krijgt op je gezicht, heb ik mijn doel bereikt.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en.