Inkortservice

Ontvang jouw perfect passende abaya, rokken etc. moeiteloos met onze exclusieve Inkortservice! Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw abaya meteen perfect zit. Daarom hebben we een simpel, maar effectief proces ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw abaya precies op maat is, klaar om te stralen bij ontvangst!

Zo werkt het:

1. Selecteer Jouw Perfecte item (Abaya etc.):Start door bijvoorbeeld de gewenste abaya model dat je liefhebt toe te voegen aan je winkelmandje.
2. Voeg de Inkortservice Toe: Navigeer naar "DAMES/Inkortservice" in het menu of gebruik de directe link om onze inkortservice aan je bestelling toe te voegen. Onthoud: voor iedere abaya die je wilt laten aanpassen, voeg je één inkortservice toe.
3. Geef Jouw Lengte Aan: Tijdens het afrekenproces krijg je de optie om de gewenste lengte op te geven. Het is belangrijk dat je de lengte meet vanaf het hoogste schouderpunt, volg de instructies van de rode lijn op onze foto (bij de inkortservice) voor de beste fit.
4. Bevestig Jouw Aanpassingen: Vergeet niet voor elke aangepaste abaya de inkortservice af te rekenen.
5. Vragen? Mocht je ergens niet uitkomen, we zijn hier om je te helpen! Klantenservice@islamitischekleding.nl

Pro-tip:Als je al een abaya hebt die perfect past, gebruik deze dan als voorbeeld. Leg het plat en meet het volgens de afbeelding op voor een foutloze lengte.

Onze Beloftes:

- Definitieve Pasvorm: Ingekorte abaya's zijn specifiek aangepast en kunnen daarom niet geretourneerd of geruild worden.
- Geen Late Wijzigingen: Na betaling is het niet mogelijk om wijzigingen door te geven. Een annulering kan echter nog wel, mits dit tijdig gebeurt.
- Transparante Kosten: Voor deze persoonlijke service rekenen we een kleine vergoeding van €7,50 per artikel.
- Snelle Service: Wij streven ernaar jouw abaya binnen 3 tot 5 werkdagen perfect op maat te hebben.
- Spoed: Kies de optie spoed om het binnen 2- 3 dagen ingekort te ontvangen.
- Precisie: Houd rekening met een nauwkeurigheidsmarge van 1 cm voor de uiteindelijke lengte.

Met onze Inkortservice is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de perfect passende abaya te ontvangen. Wij zorgen voor de precisie; jij hoeft alleen maar te stralen in jouw prachtig abaya op jouw lengte!