FAQ

1. Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd als ik bestel?

Bestellingen geplaatst op een doordeweekse dag vòòr 14hr worden dezelfde dag verstuurd, jouw bestelling wordt veelal de volgende werkdag door PostNL bezorgd.Bestel je op een vrijdag, zaterdag of zondag, dan wordt jouw bestelling dinsdag bezorgd.

2. Zijn jullie aangesloten bij een WEBSHOP-KEURMERK?

Ja, wij als islamitischekleding.nl zijn sinds 2015 aangesloten bij de onafhankelijke organisatie “Webshop Keurmerk”.

3. Kan ik met I-Deal betalen?

Ja, je kunt bij ons met I-Deal, Paypal, SofortBanking etc. betalen. Ook is het mogelijk het bedrag middels een bankoverschrijving te voldoen.

4. Kan ik jullie contacteren voor maatadvies?

Ja, wij staan klaar om je van de juiste maatadvies te voorzien. Neem via WhatsApp contact op en onze medewerkers zullen je van het juiste advies voorzien.

5. Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10hr tot 15hr. En nee, wij zijn in de avond en het weekend niet telefonisch bereikbaar.

6. Mag ik de producten retour sturen?

Ja, je mag de bestelde producten of een deel hiervan zonder reden retour sturen. Dit moet je wel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling doen. Je hebt dus genoeg tijd om de producten te zien.

7. Kan ik mijn retourpakket gratis retour sturen?

Nee, je dient het retourpakket zelf te frankeren bij de postkantoor. Mocht je onverhoopt de gehele bestelling retour sturen, dan ontvang je wel de verzendkosten die jij bij het plaatsten van de bestelling hebt betaald terug. Hierdoor betaal je dus maar 1x verzendkosten en dus niet 2X!

8. Kan ik achteraf betalen?

Nee, het is op dit moment niet mogelijk achteraf te betalen.

9. Hebben jullie mij retourpakket ontvangen?

Mocht je willen weten of jouw retourpakket bij ons is aangekomen, kun je met de track en trace die je ontvangen hebt bij het postkantoor bekijken of jouw pakket door ons is ontvangen. Het is dan niet nodig ons te contacteren om een bevestiging te krijgen indien de 14 dagen na retour sturen niet gepasseerd zijn.


10. Wanneer ontvang ik mijn geld terug van mijn retourpakket?

Na ontvangst van jouw retourpakket, storten wij binnen 14 dagen het geld weer terug op de rekening waarvan de betaling is verricht. Gemiddeld vindt dit binnen zeven dagen plaats.