Mandje
TEL.: +31 174 75 03 61 (MAANDAG T/M VRIJDAG, 10-15HR GMT+1).
VERSTUURD BINNEN: 1 TOT 2 DAGEN.
30 DAGEN NIET TEVREDEN? GELD TERUG.
  • Tel.: +31 174 75 03 61 (ma-vrij, 10-15hr CET)
  • Verstuurd binnen: 1 tot 2 dagen
  • 30 dagen Niet tevreden? Geld Terug.
Abaya

Do you want to buy an abaya? In the big cities such as The Hague, Utrecht, Rotterdam and Amsterdam you will find several shops where you can buy them! No shop nearby? we offer various fun Abaya online and are happy to deliver it to your home! Order your Abaya online at Islamitischekleding.nl! The trusted webshop for Islamic clothing since 2007.

Wil jij een abaya kopen? In de grote steden zoals Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam vind je verschillende winkeltjes waar je deze kan kopen! Geen winkel in de buurt? wij bieden online verschillende leuke Abaya aan en bezorgen die graag bij jouw thuis! Bestel je Abaya online bij Islamitischekleding.nl! Sinds 2007 de vertrouwde webshop voor islamitische kleding. Inmiddels een score van 9.3 uit 3500 reviews.

Wat is een abaya?

Waarom een Abaya handig is?

Minder tijd aan matchen

De abaya vervult de functie van een overjas en is hiermee feitelijk een complete outfit. Je hoeft jezelf niet te vermoeien met het vinden van een set kleding.

OVERSIZED

Een Abaya is een kledingstuk dat van top tot teen de juiste bedekking beidt. Het is altijd een oversized fashion item wat niet strak om het lichaam zit.

Makkelijk Matchbaar

Dragen van een Abaya biedt de mogelijk snel een match te maken door keuze van een bijpassende hijab/khimar en een jas/tasje met schoenen. Een life saver.

Een aantal bestsellers Abaya

abaya maleekah

Linnen & Cotton

Jazz Puff Abaya

Welke Abaya past bij mij?

Wil je advies bij welke abaya het beste bij je past en welke maat geschikt is voor je, bel dan onze klantenservice die je graag van dienst zullen zijn en waar je al je vragen over een abaya kunt stellen. Staat u als westerling op het punt om zakenreis te maken naar het Midden-Oosten (vooral Saudie-Arabie of de Emiraten)? Welke kleding is voor de vrouw geschikt in Saudië Arabie, Qatar, Oman, Dubai, emiraten etc? Wij zijn dan het adres voor professioneel advies als het gaat om wat u kunt dragen en tijdens welke gelegenheid. Het visumbureau in Den Haag verwijst seinds enkele jaren deze groep naar ons. U bent verzekerd van een goed advies!

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings