سلة
TEL.: +31 174 75 03 61 (MAANDAG T/M VRIJDAG, 10-15HR GMT+1).
VERSTUURD BINNEN: 1 TOT 2 DAGEN.
30 DAGEN NIET TEVREDEN? GELD TERUG.
  • هاتف: +31 174 75 03 61 (من الاثنين إلى الجمعة ، 10-15 ساعة GMT+1)
  • أرسلت إلى الداخل: من 1 إلى 2 أيام
  • 14 يوما مستاء؟ إرجاع النقود.
Wat is een Hidjab

Wat is een Hidjab?

De hidjab (hijab) of hoofddoek staat bekend als de Islamitische hoofddoek, en betekent letterlijk “bedekken”. In de Islaam bedoelen we alle aspecten van het gedrag, het fatsoen en de kuisheid wanneer we het over de hijab of hoofddoek hebben. In de praktijk is een hijab of hoofddoek een lap stof die men over het hoofd heen speld. hijab’s of hoofddoek komen in, letterlijk, veel verschillende soorten stof maten en natuurlijke kleuren! Afhankelijk van het seizoen en laatste modekleuren.

Welke Hidjab past bij mij?

Variaties in het kort

Stoffen

Hoofddoeken worden gemaakt in veel verschillende stoffen, te denken valt aan Chiffon, Katoen, Linnen, Viscose en Crepe. je kan effe kleuren kiezen of juist patroontjes

Vormen en stylen

De hijab of hoofddoek kan kort of lang zijn, vierkant of rond. Onder een hoofddoek draag je altijd een kapje zodat de hoofddoek niet van je hoofd afglijdt.

Instant hijab Hoofddoek

De Instant hijab is namelijk een hoofddoek dat al in een leuk omgewikkeld model is genaaid. De Instant hijab heb je letterlijk in twee stappen om. Namelijk door de twee opening over het gezicht heen te trekken en de hoofddoek zit als gegoten in een prachtig gewikkelde vorm.

Een aantal bestsellers Hijab (headscarf)

Pearl Sjaal 100 x 200cm

Premium Cotton Sjalen

Full Instant Hidjab

Welke Hijab (headscarf) past bij mij?

Wil je advies bij welke abaya het beste bij je past en welke maat geschikt is voor je, bel dan onze klantenservice die je graag van dienst zullen zijn en waar je al je vragen over een abaya kunt stellen. Staat u als westerling op het punt om zakenreis te maken naar het Midden-Oosten (vooral Saudie-Arabie of de Emiraten)? Welke kleding is voor de vrouw geschikt in Saudië Arabie, Qatar, Oman, Dubai, emiraten etc? Wij zijn dan het adres voor professioneel advies als het gaat om wat u kunt dragen en tijdens welke gelegenheid. Het visumbureau in Den Haag verwijst seinds enkele jaren deze groep naar ons. U bent verzekerd van een goed advies!