سلة
TEL.: +31 174 75 03 61 (MAANDAG T/M VRIJDAG, 10-15HR GMT+1).
VERSTUURD BINNEN: 1 TOT 2 DAGEN.
30 DAGEN NIET TEVREDEN? GELD TERUG.
  • هاتف: +31 174 75 03 61 (من الاثنين إلى الجمعة ، 10-15 ساعة GMT+1)
  • أرسلت إلى الداخل: من 1 إلى 2 أيام
  • 14 يوما مستاء؟ إرجاع النقود.
Kimono

De kimono is van origine een traditioneel Japans kledingstuk. Het is een losse mantel of japon met lange wijde mouwen. De kimono is een perfecte stylish kledingstuk die een simpele outfit af kan maken.

Wat is een Kimono?

Waarom een Kimono handig is?

OCCATIE

Een Kimono is er eigenlijk voor elke gelegenheid. Let wel erg op het model en met name de kleur en/of print.

ACTIVITEITEN

Sommige Kimono’s zijn bedoeld voor alledaagse bezigheden. Maar Wij bieden ook Kimono’s aan die voor een gelegenheid bedoeld zijn

COMBINE DIVERSITY

Voor een gelegenheid kan de Kimono zeer goed gecombineerd worden met hakken zodat de Kimono vrij van de grond komt en je een elegante look geeft.

Een aantal bestsellers Kimono

Abaya and kimono set

Kimono’s sturdy fabric

slip dresses kimonos

Welke Kimono past bij mij?

Wil je advies bij welke abaya het beste bij je past en welke maat geschikt is voor je, bel dan onze klantenservice die je graag van dienst zullen zijn en waar je al je vragen over een abaya kunt stellen. Staat u als westerling op het punt om zakenreis te maken naar het Midden-Oosten (vooral Saudie-Arabie of de Emiraten)? Welke kleding is voor de vrouw geschikt in Saudië Arabie, Qatar, Oman, Dubai, emiraten etc? Wij zijn dan het adres voor professioneel advies als het gaat om wat u kunt dragen en tijdens welke gelegenheid. Het visumbureau in Den Haag verwijst seinds enkele jaren deze groep naar ons. U bent verzekerd van een goed advies!