Bellen? +31-174 75 03 61 (10-15PM)

Retourtermijn van 30 dagen

Binnen 1-2 dagen verstuurd!

Votre panier

Votre panier est actuellement vide.

De kimono is van origine een traditioneel Japans kledingstuk. Het is een losse mantel of japon met lange wijde mouwen. De kimono is een perfecte stylish kledingstuk die een simpele outfit af kan maken.

Wat is een Kimono?

Een Kimono is van oorsprong een Japans kledingstek dat gekenmerkt wordt door de ruime mouwen. Ze zijn verkrijgbaar in een open als gesloten variant (aan de voorzijde). De laatste jaren hebben Modest Fashion ontwerpers deze design overgenomen. Zo is er op dit moment een ruim aanbod aan Kimono Abaya's. Zo zijn er ook open Kimono's waarbij de voorzijde open is. Bij de dit laatste model heb je wel een onderjurk nodig (in dezelfde stof/kleur), genaamd slipdress. Een kimono kan van hele lichte stof zijn en hierdoor heerlijk voor in de zomer. Voor in de winter zijn er ook genoeg dikkere kimono’s die je warm kunnen houden. Met of zonder hoofddoek bij elke outfit staat een kimono hartstikke leuk! Of je je outfit nou simpel, modieus, luxueus, hip of bescheiden wilt houden, voor ieders wil is er wel een kimono te vinden.

Waarom een Kimono handig is?

OCCATIE

Een Kimono is er eigenlijk voor elke gelegenheid. Let wel erg op het model en met name de kleur en/of print.

ACTIVITEITEN

Sommige Kimono’s zijn bedoeld voor alledaagse bezigheden. Maar Wij bieden ook Kimono’s aan die voor een gelegenheid bedoeld zijn

COMBINE DIVERSITY

Voor een gelegenheid kan de Kimono zeer goed gecombineerd worden met hakken zodat de Kimono vrij van de grond komt en je een elegante look geeft.

Welke Kimono past bij mij?

Wil je advies bij welke Kimono het beste bij je past en welke maat geschikt is voor je, bel dan onze klantenservice die je graag van dienst zullen zijn en waar je al je vragen over een Kimono kunt stellen. Staat u als westerling op het punt om zakenreis te maken naar het Midden-Oosten (vooral Saudie-Arabie of de Emiraten)? Welke kleding is voor de vrouw geschikt in Saudië Arabie, Qatar, Oman, Dubai, emiraten etc? Wij zijn dan het adres voor professioneel advies als het gaat om wat u kunt dragen en tijdens welke gelegenheid. Het visumbureau in Den Haag verwijst seinds enkele jaren deze groep naar ons. U bent verzekerd van een goed advies!

Questions?

We’re here for you Monday - Friday 10am - 15pm CET