Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Het verbod op tabak

Het verbod op tabak

Het verbod op tabak

€ 5,50
Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Het verbod op tabak

Tabak werd oorspronkelijk beschouwd als een geneeskrachtige plant, maar in de loop der tijd veranderde deze plant in een gif en een kwaal voor de hele mensheid.

Hoe het ook zij, de moslim moet het hoofd bieden aan deze kwaal die zowel de gezondheid als de persoonlijkheid van de gelovige vernietigt. Het leek ons goed om een boek te wijden aan de plaats van tabak binnen de islam. Wordt tabak ondergebracht bij de goede of de slechte zaken voor de mensen ?

In dit boek geven we eerst een overzicht van de geschiedenis van tabak en zijn kwalijke gevolgen. Daarna zetten we de algemene en unanieme mening van de theologische scholen en de moslimgeleerden uiteen over het verboden (haraam) karakter van tabak.

We hopen dat we er met dit bescheiden werk toe bijdragen om het geweten van de mensen wakker te schudden en om de gelovigen te waarschuwen voor het gevaar dat elke dag van hun leven op de loer ligt. 


Auteur: Abdul Aziz bin Baz
Vertaler(s):Um Ismail
Uitgeverij: Badr
Uitvoering: paperback
ISBN: 978-2-87528-003-9
Pagina's: 80

14 andere producten in dezelfde categorie: