Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Natural Black Beldi Saop 200grm
  • Natural Black Beldi Saop 200grm
Natural Black Beldi Saop 200grm

Black Beldi Soap Eucalyptus Oil 200grm

Black Beldi Soap Eucalyptus Oil 200grm

€ 6,57

Een natuurlijke traditionele Marokkaanse lichaamszeep van natuurlijke ingrediënten (olijven) zonder syntetische (moderne) toevoegingen. Reinigt en zuivert de huid diep. Exfolieert en hydrateert de huid. Elimineert toxines, onzuiverheden en dode cellen. Aanbrengen op een natte huid. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het daarna af. Scrub met een Kessa-handschoen voor optimale resultaten.

Aantal
Laatste items in voorraad

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Black Beldi Soap Eucalyptus Oil 200grm

Een natuurlijke traditionele Marokkaanse lichaamszeep van natuurlijke ingrediënten zonder syntetische (moderne) toevoegingen. Reinigt en zuivert de huid diep. Exfolieert en hydrateert de huid. Elimineert toxines, onzuiverheden en dode cellen. Aanbrengen op een natte huid. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het daarna af. Scrub met een Kessa-handschoen voor optimale resultaten. Aan deze zwarte zeep is Eucalyptus olie toegevoegd.

Dagje naar de Hamam? Brengen het oosten met deze zeep dichtbij!

Capacity: 200g
Reference:
100% natural
100% authentic
All skin types

7 andere producten in dezelfde categorie: