Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Oorzaken achter de toename & afname van al-Imaan

Oorzaken achter de toename & afname van al-Imaan

Oorzaken achter de toename & afname van al-Imaan

€ 8,67
Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Oorzaken achter de toename & afname van al-Imaan

Dit is een gezegende reeks van oorzaken achter de toename en afname van Al-Imaan. Ik heb deze voor jou verzameld - dierbare broeder - uit verschillende plaatsen en verscheidene bronnen. Hopend dat het jou inzicht geeft en waarschuwt.
 
De verheven positie en hoge rang van Al-Imaan is welbekend. Het is immers veruit het meest belangrijke, verplichte, geweldige en verheven onderwerp. Al het goede in zowel deze wereld als in het hiernamaals staat of valt met de aanwezigheid, correctheid en ongeschondenheid van Al-Imaan.

De grote geleerde Ibn Sa'di (moge Allah hem genadig zijn) zegt: "De gelovige dienaar voor wie succes vergemakkelijkt is, spant zich ononderbroken in voor twee zaken:
Ten eerste: om Al-Imaan en haar nevencomponenten te bewerkstelligen en te vervullen in zowel kennis, daad als staat.
Ten tweede: om datgene wat in strijd is met Al-Imaan, het teniet doet of verzwakt aan interne en externe beproevingen af te slaan."
 
Hierom bevat deze verhandeling die voor jou ligt - beste broeder - een verduidelijking en verheldering van de belangrijkste oorzaken achter de toename en de afname van Al-Imaan.
Titel: Oorzaken achter de toename & afname van al-Imaan [1189]
Uitgeverij:
Auteur:
Taal: Nederlands
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 200

16 andere producten in dezelfde categorie: