Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Werkwijze van Satan

Werkwijze van Satan

Werkwijze van Satan

€ 8,58
Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Werkwijze van Satan

Satan heeft met zichzelf een verbond gesloten om alle zonen van Adam tot vijand te nemen.

Zo wordt de mens op het moment van zijn geboorte voor de eerste keer door satan aangevallen om hem te waarschuwen voor de oorlog (die tussen hen woedt).
Vanaf dat moment is er geen sprake meer van enige verzoening of wapenstilstand, en begint een woelige oorlog die zal duren tot op het laatste moment van het leven van elke persoon.

Gewoonlijk verricht de mens pas een zonde nadat satan er zijn stempel op gedrukt heeft door het mooier en beter te doen lijken en door het anders te tonen dan het in werkelijkheid is.
In dit boek ontdekken we de verschillende listen die satan gebruikt om verderf te zaaien in elk soort hart. Als we deze listen kennen, kunnen we vermijden om een van zijn slachtoffers te worden en kunnen we ons daartegen beschermen.
Moge Allah ons beschermen tegen de aanvallen en het kwaad van satans onder de djinn en de mensen. Amin Walhamdu Lilahi Rabbi-l’alamin.


Auteur: Wahid Abdussalaam Bali
Vertaler(s): Asiya Manzli
Uitgeverij: Almadina
Uitvoering: Paperback
ISBN: 2-930428-25-2
Pagina's: 190

16 andere producten in dezelfde categorie: