Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Proviand voor het hiernamaals
  • Proviand voor het hiernamaals
  • Proviand voor het hiernamaals
Proviand voor het hiernamaals
Proviand voor het hiernamaals Proviand voor het hiernamaals

Proviand voor het hiernamaals

Proviand voor het hiernamaals

€ 17,34
Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Proviand voor het hiernamaals

Deze samengevatte versie van het 'Proviand voor het hiernamaals' is een veelomvattende publicatie. In dit werk heeft de oorspronkelijke auteur van dit resume een poging ondernomen om met zo kort mogelijke hoofdstukken zo veel mogelijk informatie over te brengen. De meeste onderwerpen werden alvast in andere eerdere vertalingen besproken, maar de opmerkelijke invalshoek die men hierin terugvind werpt nieuw licht op dagelijke onderwerpen, die een moslim aangaan.

Daar dit boek vooral fiqh-onderwerpen omvat hebben zowel de samenvattende auteur als de vertalen voetnoten toegevoegd in geval van onenigheid omtrent specifieke onderwerpen. Deze werkwijze houd in dat meningsverschillen tussen de vooraanstaande geleerden ons meer inzicht zullen verschaffen aangaande bestaande knelpunten met betrekking tot het fiqh studieterrein.


Auteur: Ibn Qayyim Al Djawziyya
Vertaler(s): Aboe Naaila El Baghdadi
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: Hardcover
ISBN:
Pagina's: 516

16 andere producten in dezelfde categorie: