Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Zwart Zaad Olie 30ml (MG)
  • Zwart Zaad Olie 30ml (MG)
Zwart Zaad Olie 30ml (MG)

Zwart Zaad Olie 30ml (MG)

Zwart Zaad Olie 30ml (MG)

€ 6,53

Waarschijnlijk één van de meest unieke voordelen van zwarte zaad olie is het geweldige vermogen om haaruitval te herstellen. De krachtige antioxidant en antibacteriële eigenschappen maken dit mogelijk.

Door het versterken van de haarzakjes, dankzij de zwarte zaad olie, wordt de groei van de haarwortels bevorderd en wordt haaruitval tegen gegaan.

Het zwarte zaad is een schat voor het lichaam om in te nemen of om op huid en haar te smeren. Een olie voor vele deugden en een onmisbare bondgenoot voor onze gezondheid.

Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Zwart Zaad Olie 30ml (MG)

Zwart zaad ” is eigenlijk meer een beschrijving dan een eigennaam, maar toch heeft deze naam de voorkeur, omdat hiermee het onderscheid wordt gemaakt tussen karwij en komijn. Veel gezondheidsdeskundigen beweren dat het inderdaad een echte wondermiddel is dat in staat is om onder andere allergieën te genezen.

De sleutel tot het begrijpen waarom zwart zaad olie ten goede komt aan het lichaam is omdat het rijk is aan 3 belangrijke natuurlijke verbindingen: thymoquinone (TQ), thymohydroquinone (THQ) en thymol.

Waarschijnlijk één van de meest unieke voordelen van zwarte zaad olie is het geweldige vermogen om haaruitval te herstellen. De krachtige antioxidant en antibacteriële eigenschappen maken dit mogelijk.

Door het versterken van de haarzakjes, bestaat er een zeer goede reden om te begrijpen hoe zwarte zaad olie kan helpen om het versterken haarwortels te bevorderen.

Vaatvlies en epidermis, melanine zijn pigmenten geproduceerd in het netvlies, die de huid te beschermen tegen schade. Het is de belangrijkste stof die onze ogen en huid voorziet van hun individuele kleur. Het staat bekend om het reguleren van melanogenese (melanine productie). De voordelen van zwarte zaad olie op de huid en andere cellen zijn onbeperkt.

Van alle superbugs die zwarte olie kan doden, is de Methicilline Resistente Staphylococcus aureus (MRSA) één van de belangrijkste. MRSA teistert ziekenhuizen en verpleeghuizen over de hele wereld, omdat gewone besmettingen resistent worden voor generieke antibiotica.

Black Seed bevat het enkelvoudige onverzadigde Oliezuur (omega 9)
Black Seed bevat ongeveer 0.5 – 1.5% vluchtige oliën zoals nigellone en thymochnon.
Black Seed bevat caroteen dat in de lever wordt omgezet naar vitamine A.
Black Seed bevat tevens vitamine B1, 2, 3, 6 en foliumzuur, calcium, ijzer, natrium, fosfor, zink en koper.

Ingrediënten: 100% pure Organic Cold-pressed Black Seed Oil (Nigella Sativa)

Moroccan Garden geeft op geen enkele manier medisch advies, bij gezondheidsklachten raadpleeg uw arts. Veel van de informatie over Zwarte zaad olie is te vinden op Internet.

6 andere producten in dezelfde categorie: