Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL
  • Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL
  • Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL
Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL
Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL

Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL

Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL

€ 33,02

De maxi cloche rok is een mooi zusje van de Abaya Maleekah. Als je houdt van extra wijde onderzijden dan is dit de perfect rok voor jou. Hij is sierlijk en veelzijdig.  In de taille sluit deze aan met elastiek. Het is een unisize rok ( zelfde maat als onze classic maxi rok) met een lengte van 110cm. Aan één zijde zit er een zak in de rok.

Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Maxi Cloche Rok Black ESSENTIAL

De maxi cloche rok is een mooi zusje van de Abaya Maleekah. Als je houdt van extra wijde onderzijden dan is dit de perfect rok voor jou. Hij is sierlijk en veelzijdig.  In de taille sluit deze aan met elastiek. Het is een unisize rok ( zelfde maat als onze classic maxi rok) met een lengte van 110cm. Aan één zijde zit er een zak in de rok. Deze rok behoort tot de ESSENTIAL collectie vanwege de gebruikte stof. De stof is van de Saudische Abaya stof. Zacht, soepel, niet doorschijnend en stevig.

Fabric: Polyster/Korean Crepe (Saudische abaya stof)

By Ummsarah Wear

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie: