Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
  • Nieuw
Al-Amir Kandora Viscose Jeans / Jeans
  • Al-Amir Kandora Viscose Jeans / Jeans
  • Al-Amir Kandora Viscose Jeans / Jeans

Al-Amir Kandora Viscose Jeans / Jeans

Al-Amir Kandora Viscose Jeans / Jeans

€ 41,28

De Al-Amir Traditionele Marokkaanse kandora heeft een hoogwaardige afwerking en een perfecte pasvorm. Gekozen is voor een viscose stof wat zeer comfortabel en luchtig draagt. Bij de borst als bij de polsen elegant versierd met duurzame sfifa (borduursel). Met deze kandora aan oog je chique maar ook bescheiden. Een kandora van een hoge klasse!

Uw Lengte
Aantal
Laatste items in voorraad

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Ma-Vrij van 10:00-17:00 Klantenservice

Omschrijving

Al-Amir Kandora Viscose Jeans / Jeans

De Al-Amir Traditionele Marokkaanse kandora heeft een hoogwaardige afwerking en een perfecte pasvorm. Gekozen is voor een viscose stof wat zeer comfortabel en luchtig draagt. Bij de borst als bij de polsen elegant versierd met borduursel. Met deze kandora aan oog je chique maar ook bescheiden.

Maat advies: het model op de foto is 178cm lang met confectiemaat Medium. De kandora die het model aan heeft is maat 58. Een kandora heeft altijd een one-size fits all wijdte. Hierdoor geschikt voor de confectiematen Small t/m XXL. Uw maximale buikomvang rond is: 145cm.

Stof: Van een natuurlijke luchtige soepele viscose stof. Draagt zeer comfortabel.

Let op! Alle kandora's hebben aan één zijde een zak en aan één zijde een opening om bij de broek(zak) te kunnen komen. Dit is een standaard ontwerp voor een kandora. Enkele modellen hebben geen zak maar aan beide zijden een opening om bij de broek(zak) te kunnen komen.

8 andere producten in dezelfde categorie: