Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je de moeite neemt om kennis te maken ons! Wij zijn Safae (Umm sarah) en Karim (Abu sarah) en samen zijn wij sinds het jaar 2007 de kracht achter islamitischekleding.nl en het merk Ummsarah Wear.

In het jaar 2007 begon een idee werkelijkheid te worden. In dat jaar hebben wij een stap gezet om bescheiden kleding (islamitische kleding) op een leuke modieuze manier een plek te geven in de wereld van Fashion. Want waarom zou bescheiden kleding ook niet mooi en chique mogen zijn?

Samen willen wij de kijk op bedekkende kleding positief veranderen. Moslima’s lopen niet in “tenten”, zoals in de volksmond wordt geroepen. Laten wij de stap zetten naar bedekkende kleding in bescheiden frisse kleuren en afstappen van de goedkopere stoffen. Want een moslima verdiend dit en door de aspecten van kleur en stofkeuze te veranderen kan de kijk hierop veranderen.

Dit willen wij bereiken door ons aanbod in eerste instantie uniek te maken. Uniek in kleur en stofkeuze. Ik, Safae, ontwerp de Ummsarah Wear collectie volledig zelf. Na een ontwerp volgt de keuze van stof waarna een voorbeeld wordt vervaardigd. Bij stofkeuze tellen aspecten als kleur, gewicht, hardheid, weving en doorschijnen en belangrijke rol. Dit vergt ervaring in stoffen en een goede verbeeldingsvermogen van hoe een stof valt als het een kledingstuk is geworden. Na goedkeuring gaat een ontwerp in productie. Een kledingstuk ondergaat verschillende processen waarbij professionals met uiteenlopende specialiteiten bij betrokken zijn. Elk kledingstuk wordt op kwaliteit gecontrolleerd.

Het resultaat is in eerste instantie een kledingstuk dat je nergens anders zult tegenkomen. Een Ummsarah Wear kledingstuk is uniek. Elk kledingstuk is afgewerkt met fijne bescheiden details, knopen en ritsen. Anders dan de mainstream kledingstukken, hebben onze jurken maten die afgestemd zijn op de doelgroep. Onze doelgroep zijn de moslima’s in West-Europa met zeer uiteenlopende afkomst en dus ook lichaamsvormen. Nederlandse moslima’s zijn gemiddeld langer dan Aziatische moslima’s. Wij hebben hier rekening mee gehouden. Onze kledingstukken zijn van stoffen uit de gemiddelde klassen vervaardigd. Stoffen die fijn om het lichaam zitten, niet te zwaar zijn, soepel en onder meer niet doorschijnen. Maar ook stoffen met leuke fraaie printjes of in leuke bescheiden frisse kleuren.

Dit geheel maakt onze collectie uniek vanuit verschillende facetten, met het doel dat jij je als moslima trots mag voelen om in bescheiden unieke kleding erbij te lopen. Zullen wij samen bescheiden kleding een gerespecteerd plek geven in de wereld van fashion?


Comodo SSL certificate logo

The Feedback Company logo

Website Trustmark logo