Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
Voldoening van geloofsleer

Voldoening van geloofsleer

Voldoening van geloofsleer

€ 12,04

Dit is een beknopte uitleg van het boek Loem'atoel- I'tiqaad", dat geschreven is door Aboe Mohammad 'Abdoellah ibn Ahmad ibn Qoedaamah al- Maqdisie. 

"
Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Voldoening van geloofsleer

Dit is een beknopte uitleg van het boek "Loem'atoel- I'tiqaad", dat geschreven is door Aboe Mohammad 'Abdoellah ibn Ahmad ibn Qoedaamah al- Maqdisie. De auteur heeft in dit boek de essentie van de geloofsleer verzameld. En vanwege de belangrijkheid van het boek qua onderwerp en methodologie En omdat er geen uitleg van bestaat, heb ik besloten om hier geringe woorden bij te voegen die zijn onhelderheden verhelderen, zijn bronnen verduidelijken en zijn nuttigheden naar voren brengen.

En ik vraag Allah om hulp en dat Hij mij datgene wat correct is, inspireert, zowel wat de intentie als de handeling betreft.

In dit boek worden ongeveer 100 uiteenlopende en, over het algemeen, dagelijks besproken en/of veel voorkomende onderwerpen besproken.

  • Auteur: Mohammed ibn saalih al-oethaymien
  • Vertaler(s): Ridouane Mallouki
  • Uitgeverij: Daar al Athaar
  • Uitvoering: Paperback
  • Pagina's: 272

15 andere producten in dezelfde categorie: