Zoals elk andere website gebruiken wij Cookies zodat u gemakkelijker en persoonlijker op onze website kunt surfen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.

cancel
  • Aanbieding!
Abaya Jumayliah Bordeaux
  • Abaya Jumayliah Bordeaux
  • Abaya Jumayliah Bordeaux
  • Abaya Jumayliah Bordeaux
Abaya Jumayliah Bordeaux
Abaya Jumayliah Bordeaux Abaya Jumayliah Bordeaux Abaya Jumayliah Bordeaux

Abaya Jumayliah Bordeaux

Abaya Jumayliah Bordeaux

€ 32,20 35% korting
€ 49,55

Deze abaya is op de borst genaaid in een constructie en elk vlak is bewerkt met een strak sierrand in het zwart. Hij is modern en comfortabel.  Bij de borst heeft het model een blinde rits. De touwtjes in de taille geven je de mogelijkheid zelf de wijdte van de taille te bepalen. Bij de polsjes sluit hij netjes door een elastische inzet.  Hij draagt licht en ontzettend vrouwelijk.

Maat EU
Aantal

Hulp nodig?

Vragen over je online bestelling, levering, ruilen & retourneren en alle webshop gerelateerde vragen. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Klantenservice

Omschrijving

Abaya Jumayliah Bordeaux

Deze abaya is op de borst genaaid in een constructie en elk vlak is bewerkt met een strak sierrand in het zwart. Hij is modern en comfortabel. Zowel te dragen buiten met een lange hijaab erover, of met een mooie sjaal voor een speciale gelegenheid. Uit comfort voor de moeders zit er een blinde rits op de borstvlak. De touwtjes in de taille geven je mogelijkheid zelf de wijdte van de taille te bepalen. Bij de polsjes sluit hij netjes door een elastische inzet.  Hij draagt licht en ontzettend vrouwelijk vanwege de onderwijdte van de jurk. Dit is reeds een favoriet van onze Boutique Sarah klanten. Nu in een fijne stof voor de lente/zomer.

Stof:  Crepe/Viscose

Merk: Umm Sarah Wear

16 andere producten in dezelfde categorie: