cancel

FAQ

Bestellingen geplaatst op een doordeweekse dag vòòr 14hr worden dezelfde verstuurd en worden dus de volgende dag bezorgd. Bestel je op een vrijdag, zaterdag of zondag, dan wordt jouw bestelling dinsdag bezorgd.

Ja, wij als islamitischekleding.nl zijn sinds 2015 aangesloten bij de onafhankelijke organisatie “Webshop Keurmerk”.

Ja, je kunt bij ons met I-Deal, Paypal, SofortBanking etc. betalen. Ook is het mogelijk het bedrag middels een bankoverschrijving te voldoen.

Ja, wij staan klaar om je van de juiste maatadvies te voorzien. Neem via WhatsApp contact op en onze medewerkers zullen je van het juiste advies voorzien.

Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10hr tot 15hr. En nee, wij zijn in de avond en het weekend niet telefonisch bereikbaar.

Ja, je mag de bestelde producten of een deel hiervan zonder reden retour sturen. Dit moet je wel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling doen. Je hebt dus genoeg tijd om de producten te zien.

Nee, je dient het retourpakket zelf te frankeren bij de postkantoor. Mocht je onverhoopt de gehele bestelling retour sturen, dan ontvang je wel de verzendkosten die jij bij het plaatsten van de bestelling hebt betaald terug. Hierdoor betaal je dus maar 1x verzendkosten en dus niet 2X!

Nee, het is op dit moment niet mogelijk achteraf te betalen.

Mocht je willen weten of jouw retourpakket bij ons is aangekomen, kun je met de track en trace die je ontvangen hebt bij het postkantoor bekijken of jouw pakket door ons is ontvangen. Het is dan niet nodig ons te contacteren om een bevestiging te krijgen indien de 14 dagen na retour sturen niet gepasseerd zijn.

Na ontvangst van jouw retourpakket, storten wij binnen 14 dagen het geld weer terug op de rekening waarvan de betaling is verricht. Gemiddeld vindt dit binnen zeven dagen plaats.

Mocht een product niet passen en jij zou willen ruilen, dan kun je het product dat niet past retoursturen en voor het gewenste product een nieuwe bestelling online plaatsen. Hierdoor ontvang jij je product lekker snel thuis. Je kan ons altijd bellen voor maatadvies.

Gedeeltelijk. De heren kunnen op afspraak langskomen om trouwkleding te passen. Verder bieden wij geen andere service op dit moment . Wel is het mogelijk, op verzoek, een bestelling zelf af te halen. Neem hierover contact met ons op via Whatsapp.