Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
De ziekten van het hart en hun remedies

De ziekten van het hart en hun remedies

De ziekten van het hart en hun remedies

€4.82
Quantity

Need help?

Questions about your online order, delivery, exchange & return and all webshop related questions. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Customer service

Details

De ziekten van het hart en hun remedies

Het kan zijn dat Allah de Verhevene de barmhartigheid tegenhoudt opdat deze een paleis niet bereikt, net zoals Hij die kan verspreiden in een krot. Geluk zit niet vervat in voorwerpen, maar zit binnenin de persoon. Daarom beweer ik dat tegenwoordig de meeste mensen geen enkel nut halen uit de vermaningen. Hun harten wenden zich immers af van het hiernamaals omdat ze zich bezighouden met deze wereld, zijn genietingen en zijn begeerten. Ze worden niet behandeld voor hun ziekten, hun tekortkomingen en hun zonden. Daarom zullen mijn woorden en mijn vermaning zich in het kort concentreren op het hart, het orgaan waarover de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) gezegd heeft: "En in het lichaam is er zeker een stuk vlees. Als het gezond is, zal het hele lichaam gezond zijn en als het verdorven is, zal heel het lichaam verdorven zijn. Zeker, het gaat om het hart".
 
Als het hart goed is, zal het reine uit de mond komen. Maar als het hart slecht is - moge Allah ons hiertegen beschermen - zal de tong slecht dingen zeggen. Het hart is als een meer waarin rivieren uitmonden. Als hun water gezond is, zal het water van het meer ook gezond zijn. Als hun water echter vervuild is, zal het water van het meer ongezond zijn. De rivieren staan voor het gehoor, het zicht en de tong.
 
Uitgeverij:
Auteur:
Taal: Nederlands
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 56

16 other products in the same category: