Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
  Regenboog deel 3

  Regenboog deel 3

  Regenboog deel 3

  €6.74

  Regenboog Deel 3: Oriëntatie en Ontdekking. In dit boek worden de volgende onderwerpen aan de orde gebracht. Er wordt uitvoerig ingegaan op het gebed, daarbij is gebruikgemaakt van afbeeldingen. Het boek levert een belangrijke bijdrage aan opvoeding. Het gaat om een handboek voor pedagogisch onderwijs van de basis van de islamitische godsdienst. De verschillende niveaus zijn aangepast aan het schoolniveau van het kind.

  Quantity

  Need help?

  Questions about your online order, delivery, exchange & return and all webshop related questions. Chat
  Monday-Friday from 10:00-15:00 Customer service

  Details

  Regenboog deel 3

    De opvoeding van kinderen is uiterst belangrijk, dat valt niet te ontkennen. Het feit dat dit ook bevolen wordt door Allah, maakt de zaak nog belangrijker. Elke ouder moet zich zorgen maken om deze opvoeding, net als elke onderwijzer. Maar het probleem is om een methode te vinden op maat van de kinderen, om hen op een eenvoudige wijze zaken te laten begrijpen die soms erg moeilijk uit te leggen zijn, zowel op het vlak van de basisregels van het leven als de basisprincipes van de godsdienst.

  Dit kan ertoe leiden dat het kind totaal niets begrijpt van de zaken die de ouders of de onderwijzer hen bijbrengen, ofwel begrijpen ze het gedeeltelijk en vatten ze de rest verkeerd op omdat het hen niet goed wordt uitgelegd. Het kan er zelfs toe leiden dat essentie de onderwerpen die te moeilijk zijn om uiteen te zetten, eenvoudig weg achterwege gelaten worden. Dit betekent een mislukking in de onderwijskunde. Zo is een geslaagd vormingsprogramma niet enkel afhankelijk van zijn wetenschappelijke waarde, maar ook van de toegepaste opvoedkunde, de inspanningen van de onderwijzer en de inzet van de leerling.

  Daarom levert dit boek een bijdrage aan dit onderwerp. Het gaat om een handboek voor pedagogisch onderwijs van de basis van de islamitische godsdienst. De verschillende niveaus zijn aangepast aan het schoolniveau van het kind.

     Uitgeverij: Al hadith editions
  Uitvoering: Paperback
  ISBN: 978-2-930395-59-3
  Pagina's: 109

  Need help?

  Questions about your online order, delivery, exchange & return and all webshop related questions. Chat
  Monday-Friday from 10:00-15:00 Customer service

  12 other products in the same category: