Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Lut Ismail Ishaq Yaqub deel 3 Authentieke verhalen

Lut Ismail Ishaq Yaqub deel 3 Authentieke verhalen

Lut Ismail Ishaq Yaqub deel 3 Authentieke verhalen

€9.63

Deel 3 van de serie gaat in op het leven van de profeten Lut, Ismail en Ishaq (vzmh). Met dit boek breng je in eenvoudige taal kinderen kennis bij over deze profeten. Breng ze terug in de tijd en laat ze  houden van deze profeten zodat ze zich ernaar kunnen gedragen. Onmisbare profijtvolle kennis.

Quantity

Need help?

Questions about your online order, delivery, exchange & return and all webshop related questions. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Customer service

Details

Lut Ismail Ishaq Yaqub deel 3 Authentieke verhalen

De mooie illustraties en het duidelijke taalgebruik maken de boeken in de eerste plaats geschikt voor kinderen en jongeren. Voor ouders en leerkrachten zijn ze ideaal om de verhalen van de profeten op een leuke manier aan de kinderen over te brengen. Maar uiteraard is deze reeks geschikt voor elke lezer die graag meer wil weten over de Boodschappers en profeten van Allah. de verhalen van de profeten worden verteld op basis van Koranverzen en ahadieth. Graag nemen we je mee op een reis door de geschiedenis, een leerrijke tocht die je alles vertelt over de beste uitverkoren mensen op aarde; de boodschappers en profeten die Allah naar ons gestuurd heeft.

Uitgeverij: Badrkids
Uitvoering: Paperback
Pagina's:103

ISBN: 978-2-87528-020-6

16 other products in the same category: