Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Voor dag en dauw

Voor dag en dauw

Voor dag en dauw

€6.74
Quantity

Need help?

Questions about your online order, delivery, exchange & return and all webshop related questions. Chat
Monday-Friday from 10:00-15:00 Customer service

Details

Voor dag en dauw

Dhikr en innerlijke vrede. De titel van dit boek, "Voor Dag en Dauw", is heel zorgvuldig en speciaal gekozen en belicht die kostbare, maar vaak veronachtzaamde tijd, gedurende de nacht: de tijd waarin Allah het meest nabij is en het ontvankelijkst is voor Zijn dienaren.

Iedere nacht is de periode die het meest bijdraagt tot reflectie en tot innerlijke ontwikkeling, het laatste deel van de nacht. Het is voor ons hart de best mogelijke gelegenheid om er met je gedachten bij te zijn, aandachtig te zijn en vrij te zijn van wereldse beslommeringen. Dit boek is een verzameling van adviezen voor spirituele en innerlijke ontwikkeling van Oestah Khoerram Moerad, een dierbare en geliefde leraar.

In deze adviezen beschrijft hij het doel van de gelovige -de rechtstreekse wens om te streven naar de tevredenheid van Allah en om het paradijs te bereiken. Hij schetst de methoden en de middelen die ingezet moeten worden om dat uiteindelijke doel te kunnen bereiken.


Auteur: Khoerram Moerad
Vertaler(s): Maryam ten Valkenheul
Uitgeverij: Noer
Uitvoering: paperback
ISBN: 90-5514-058-9
Pagina's: 215

15 other products in the same category: