Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Vacatures:

Functie: Online Marketeer (vrouw) - 8 tot 16 uur per week - plaatsing: 12 maart 2018

Omschrijving

Ben jij de studente die online marketingcampagnes voeren helemaal fantastisch vindt? Dan heeft Ummsarah Wear de ideale studentenbaan voor jou! Wij zoeken een Online Marketeer die ons hierin kan ondersteunen. Je zult werken voor de eerste en grootste modemerk voor de moslima in Nederland en België.

Over ons

Ummsarah Wear is brand gericht op Modest Fashion voor de moslima. Wij ontwerpen en produceren zelf. Op dit moment is Ummsarah Wear gegroeid tot een gevestigd merk in Nederland en België. Wij groeien hard en kijken ambitieus over de grenzen van de lage landen heen.

Over jouw functie

Wij zoeken jou om een begin te maken van ons marketingteam! Jij bent zelfstandig, niet bang en je droomt online. Je gaat bij ons de online marketing naar een nog hoger niveau tillen en dan met name de social media en content marketing. Je werkt dit uit in verschillende campagnes voor de verschillende kanalen en je zorgt dat de uitvoering hiervan onderdeel wordt van onze marketing. De belangrijkste onderdelen van deze functie zijn:

 • Ontwikkelen en implementeren van het online marketingbeleid
 • Uitdenken, opzetten en optimaliseren van verschillende campagnes (SEO, SEA, social media en e-mail)
 • Het bedenken, genereren en plaatsen van content (bijvoorbeeld: artikelen, interviews, plaatjes en video's)

Wat wij zoeken

 • Affiniteit met Modest Fashion
 • HBO of WO opleiding of denkniveau
 • Online marketing bloed
 • Communicatief sterke taalnazi & woordengoochelaar
 • Hands-on, but out-of-my-box
 • Door data gedreven resultaatgerichte ondernemende geest
 • Ervaring met een professioneel ontwerpprogramma
 • Je bent 8 tot 16 uur per week beschikbaar

Lijkt dit je leuk? Mail dan jouw motivitatie en cv naar info@islamitischekleding.nl.

Functie: Contentbeheer Duitse Taal - 4 tot 12 uur per week - plaatsing: 12 maart 2018

Omschrijving

Ben jij de persoon die het Duits goed onder knie heeft en affiniteit met Modest Fashion? Dan heeft Islamitischekleding.nl de ideale studentenbaan voor jou! Wij zoeken een dame die onze online webshop in het Duits kan optimaliseren en bijhouden. Je zult werken voor de eerste en grootste modemerk voor de moslima in Nederland en België.

Over ons

Ummsarah Wear is brand gericht op Modest Fashion voor de moslima. Wij ontwerpen en produceren zelf. Op dit moment is Ummsarah Wear gegroeid tot een gevestigd merk in Nederland en België. Wij groeien hard en kijken ambitieus over de grenzen van de lage landen heen.

 

Over jouw functie

Wij willen dat je onze webshop vertaalt naar het Duits waar dit nodig is en optimaliseert. Jij bent zelfstandig en bent volledig thuis in de Duitse taal. In hoofdzaak scan je onze webshop door en kaart je aanbevelingen aan op taalkundig vlak. Je bent niet bang voor computers en programma’s. Daarnaast ben je inzetbaar bij opzetten van nieuwsbrieven gericht op de Duitse klant.

Wat wij zoeken

 • Affiniteit met Modest Fashion
 • Affiniteit met Marketing
 • Communicatief sterk in Duits
 • Je bent 4 tot 12 uur per week beschikbaar

Afstudeeropdracht/studieopdracht:

Ook zijn wij opzoek naar HBO-studentes die in het kader van bijvoorbeeld het afstuderen een onderzoek moeten uitvoeren op het gebied van marketing. Neem hierover contact op via info@islamitischekleding.nl.

Gezocht fotomodellen:

Periodiek schieten wij foto’s voor onze webshop. Hiervoor zijn wij regelmatig opzoek naar dames die dit graag willen doen. Voorwaarde is dat je rond de 170cm bent met lichaamsmaat 36/38. Jouw gezicht wordt niet op de website vertoond! Spreekt je dit aan? Neem dan contact met ons op via info@islamitischekleding.nl!